JUNIBLOG

Zaterdag 13 juni 2020

Laatste wijziging gemaakt op 22 februari 2022 door reinedumonde

A date you would love to go on

Nou, jongens, allereerst mijn excuus voor het gebrek aan blog de afgelopen week. De #30dayblogchallenge is hiermee dan ook jammerlijk mislukt. [1] Wie heeft er in Mijn Naam tijd voor dagelijkse digitale invloed? Dit wil geenszins zeggen dat ik nu respect heb voor influencers. Sterker: ze dalen nog verder in mijn achting, en gaan een behoorlijk stuk richting Kerberos, die hen dan hopelijk toch ook tegenhoudt of aan stukken scheurt.

Daarover gesproken, het onderwerp van vandaag: een afspraakje dat ik graag zou willen hebben.

Daar moeten we voor naar Texas, Tennessee, New Orleans of een van de Carolina’s, vrees ik toch. Och, als de Eiffeltoren toch eens naast het Ryman Auditorium zou staan. Als de bois-de-chiennetjes toch eens zouden bloeien aan de oevers van de leveetjes. Als stijldansen zonder genitale aanraking gebeuren kon. Als je toch een klap in het gezicht zou krijgen bij het willen betalen van de rekening van het enige cafeetje op de hoek van plantage. Guttegut, wat zou dat mijn dag maken.

In een ideale wereld zou dat een mooi afspraakje zijn. Maar ik ben niet meer inwonend, niet wonend in het land van mijn dromen en de Y-chromosomen in de wereld zijn aangetast en het eind daarvan is bij lange na niet in zicht [2].

In deze wereld zou een ideale date zijn als volgt:

Tijdens de vrijmibo iemand plat op zijn bek pakken, dan onbeschermde seks hebben, dan een waarderend gesprek [3] hebben over mijn free bleeding en hoe stoer dat wel niet is, dan the walk of shame naar mijn kamertje doen en dan compleet over de zeik gaan op TikTok met de vraag aan mijn followers of hij me nog gaat snapchatten.

Ik wou dat ik in 1923 geboren was.

Morgen: Something disgusting you do. Spoiler: het is niet free bleeding, maar evenzo goor.

[1] Hoewel het geen consecutieve #30dayblogchallenge meer is, maak ik hem wel af! Zo ben ik dan ook wel weer.

[2] Door veganisme. Iedereen weet dat vitamine B12 het Y-chromosoom versterkt, generatie op generatie op generatie. Als veganisten zich voortplanten, kan er niet anders dan een half-man uitkomen, die zich dan ook weer voortplant, et caetera.

[3] Immers, wat is er aantrekkelijker dan een bloedpoes?

Repliek hier:

%d bloggers liken dit: