BLOG 2.0

Broeken

Laatste wijziging gemaakt op 22 februari 2022 door reinedumonde

Ik haat broeken. Ik haat mensen die broeken van me kopen. Ik haat zwangeren die broeken van me kopen. Die mensen zijn niet goed. Ik haat mensen die foto’s naar me sturen van de gekochte broek die niet past. Waarom moet ik gestraft worden voor de volvreterij die dan vet doet uitpuilen uit die broek? Brrrrr. Dat is toch niet mijn schuld!

Als ik tweedehands kleding koop, dan doe ik dat of ter plekke of ik vraag vooraf de afmetingen. En met kleding bedoel ik natuurlijk geen broeken. Broeken zijn het lastigste om te kopen, vind ik. Als je dan wat tweedehands koopt en je mismaakte lichaam past er niet in, stop dan met tweedehands broeken kopen.

Kennelijk hebben spijkerbroeken nog weer andere maten dan gewone broeken. En zijn jeansmaten per definitie geënt op spijkerbroeken? Dat weet geen mens!

Wat ik dan wel weer grappig vind, is dat die lui letterlijk binnen 2 minuten te vinden zijn op internet. Als je dan hun LinkedIn bekijkt, zie je dat ze een baan hebben als sociaal pedagogisch medewerker of zo. De advocaten en chirurgen hoor je nooit klagen en die sturen me nooit gore foto’s van hun vette lichaam. Misschien omdat zij geen tweedehands kleding hoeven te kopen, maar gewoon nieuwe kleding kunnen kopen.

Brrrrroeken.

 

#mensenmens

Repliek hier:

%d bloggers liken dit: