BLOG 2.0

Het uitgeven van een boek

Laatste wijziging gemaakt op 24 februari 2022 door reinedumonde

Als ik een dubbeltje had voor elke keer dat iemand me aangeraden had een boek te schrijven, had ik meer dubbeltjes dan nu. Ik denk dat ik meer boeken begonnen ben te schrijven dan de keren dat het me aangeraden is, en nu met de gebroken fibula die me de mogelijkheid en de tijd geeft om mijn digitale zaken op orde te krijgen, kwam ik deze voorkant van een nog te publiceren, en schrijven, boek tegen. Doet het u denken aan de Unabomber, door het woord ‘manifest’? Snap ik.

Deze met zorg ontworpen voorkant, die overigens een knipoog moet zijn naar de ‘Nimmer Dralend Reeks’, was ietwat naar de achtergrond van mijn brein gekropen door scripties, gemeentebelastingen en andere ongein. Fijn dat hij nu weer op de voorgrond ligt en hopelijk voor het eind van het jaar een manifest met harde kaft sieren kan die op zijn beurt de schappen van de lokale boekenboer sieren kan.

Ik houd u op de hoogte.

Repliek hier:

%d bloggers liken dit: