MOOIE WOORDEN

Tark

Laatste wijziging gemaakt op 22 februari 2022 door reinedumonde

“Heb je gezien wat de chef net deed? Hij deed even midden op de werkvloer, die overigens van tapijt gemaakt is, een schoenenwissel.”

-“Wat een tark!”

“Je hebt geen idee. Met mooie gepedicuurde voetjes is het al een walgelijkheid van jewelste, maar zijn (door de elementen) aangetaste voeten zetten corona in de schaduw qua besmettelijkheid. De vellen hangen eraan, de plekken zitten erop, en al zijn voetbacteriën tieren nu welig door het tapijt. Het frappantste van dit aangezicht dat ik nooit ofte nimmer meer van mijn netvlies krijg, zelfs niet met zwavelzuur, was nog dat degene die naar verluidt verantwoordelijk is voor zijn pedicurebehoeften erbij zat en ernaar keek. Bah! De rillingen lopen nog over mijn rug als ik eraan terug denk.”

Repliek hier:

%d bloggers liken dit: