MOOIE WOORDEN

Schrijfarm

Laatste wijziging gemaakt op 22 februari 2022 door reinedumonde

“Twee keer Pfizer gehad. Eerste prik pijnlijke arm, in m’n schrijfarm gezet dus niet zo slim van me. Tweede prik andere arm, minder pijn maar alsnog wel beurse arm. Paar dagen vermoeid.”

Waarom zou iemand tegenwoordig nog aan zijn arm waarmee hij schrijft refereren met ‘schrijfarm’? Ik heb deze vrouw direct eens even fijntjes opgezocht en bespioneerd met betrekking tot al wat zij het wereldwijde web op werpt, in de verwachting te vinden dat ze minstens professioneel kalligrafeert. Niets was minder waar. Ik vind het een intrigerend fenomeen dat je het dan je schrijfarm noemt. Niet zo intrigerend als de gedrochten van geboortekaartjes die ze verspreidt of de namen van haar kinderen, maar toch redelijk intrigerend.

Repliek hier:

%d bloggers liken dit: