MOOIE WOORDEN

Fontanel

Laatste wijziging gemaakt op 17 april 2022 door reinedumonde

https://www.facebook.com/100064362701889/posts/354839463338141/

En zojuist heb ik een meisje op een stepfiets de weg geblokkeerd omdat haar verwekkers het niet nodig vonden de boel wat efficiënter door te laten stromen. Kennelijk kijk ik niet goed naar kinderen, volgens mijn verkering. Volgens mij heb ik gewoon wat tegen al dat voortgeplant en dan het losgelaat van de voortplanters.

Ik heb gisteren wel naar een jongetje gelachen omdat hij schattig aan de hand van z’n moeder aan het rennen was.

Mijn kinderaversie is dus vrij selectief.

Ik heb mijn verkering wel beloofd dat ik zijn buurkinderen met minder dedain benaderen zal. Zouden ze dan ook kappen met hun voetbal tegen de muren aan te schoppen?

Toen ik nog jong was, en dus een gat in mijn broek had, zei een jongetje me eens dat ik een gat in m’n broek had. Z’n houding stond me niet aan, dus toen heb ik hem gezegd dat als hij niet uit de weg ging, hij een gat in zijn hoofd zou krijgen. Dat stuk ongeluk is toen jankend naar het bevoegd gezag gegaan en ik kreeg huisarrest. Dat deed me altijd vrij weinig, dus dat was irrelevant. Wat niet irrelevant is, is dat het jongetje in kwestie zich ongevraagd bemoeide op een manier die pesten genoemd zou kunnen worden.

Ik hoop dat hij een tweede fontanelletje gekregen heeft.

Repliek hier:

%d bloggers liken dit: