BLOG 2.0

De koningin op vakantie

Laatste wijziging gemaakt op 22 september 2022 door reinedumonde

Na mijn ervaringen in Duitsland vandaag kwamen er zinnen in me op als „Van een kouwe kermis kwam ik net thuis na een midweekje weg.” en „Ontmoedigd, gedesillusioneerd en van elke droom bestolen, ben ik teruggekomen van vakantie.”

Deze emotie verdwijnt toch echt bij het raken van de reusachtige hopeloosheid die Nederland is met zijn miljoenen te veel inwoners. Binnen een uur heb ik alweer zo’n negentien dozijn mensen doodgewenst. Bij het wachten op de trein bereikte De Nederlander echt een dieptepunt. Een of ander wijf koos de plek naast mij op een bankje uit om te gaan zitten. Ik wilde net even gaan bellen, dus na één keer overgaan, hing ik op in de hoop dat ik teruggebeld zou worden, als ware het 2004, toen beltegoed hebben nog een teken van welvarendheid was. Neen, ik heb gewoon ongelimiteerd alles, lieve followertjes. Wat ik ook heb, is het refrein van Ludacris’ hit als beltoon.

Het hielp helaas niet, maar het bracht mij wel een glimlach terug op het gelaat. Ik heb haar, terwijl ik teruggebeld werd, aangekeken met een zo’n uitgestreken mogelijke porem. Soms faalt een mens. Van mijn verkering mag ik mensen niet meer ziek noemen, maar hij leest mijn blogsels toch niet, dus wat geeft het. Deze griet in kwestie is zeker ziek. Ziek in haar beide hersencellen. Als er twee lege bankjes binnen beenbereik zijn, dan ben je ziek als je recht naast iemand gaat zitten en een Untermensch als die iemand ik ben.

Terug van vakantie, dus. Reken maar van zeker weten dat in de Europese landen die ik heb aangedaan, dit geen gewone praktijken zijn. Op een blogsel over welke praktijken er kennelijk wel gangbaar zijn in deze landen, moet u even wachten. Er is namelijk nog een uitje georganiseerd voor binnenkort. De Europese praktijken zijn duizendmaal minder ziek dan de Nederlandse. KOMT OMDAT ER GEEN PLEK IS HIER. Fysiek is er geen plek. Waarom word ik niet omver en uit de weg geduwd in het land van mijn dromen en wel in mijn Heimat?! OMDAT DAAR WEL PLEK IS.

Nou, lieve followertjes, ik ga op advies dan wel last van mijn verkering even slapen, zodat ik fris, fruitig en hopelijk voor hem positief in het leven staand aan kan treden bij het tweede deel van onze vakantie.

Repliek hier:

%d bloggers liken dit: